Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: lbe:Инжил
c (bot Menambah: arz:انجيل)
c (r2.5.2) (bot Menambah: lbe:Инжил)
[[la:Evangelium]]
[[lb:Evangelium]]
[[lbe:Инжил]]
[[li:Evangelie]]
[[lmo:Vangél]]
39.751

besutan

Menu navigasi