17 Juli: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
robot Modifying tt:17 июль
c (bot Mengubah: ta:சூலை 17)
c (robot Modifying tt:17 июль)
[[tl:Hulyo 17]]
[[tr:17 Temmuz]]
[[tt:17. Yülиюль]]
[[uk:17 липня]]
[[ur:17 جولائی]]
62.979

besutan

Menu navigasi