15 April: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
robot Modifying tt:15 апрель
c (bot Menambah: mn:4 сарын 15)
c (robot Modifying tt:15 апрель)
[[tl:Abril 15]]
[[tr:15 Nisan]]
[[tt:15. Äprilапрель]]
[[uk:15 квітня]]
[[ur:15 اپریل]]
61.527

besutan

Menu navigasi