Yuyutsuh: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: mr:युयुत्सु)
c (bot Menambah: ml:യുയുത്സു)
[[gu:યુયુત્સુ]]
[[id:Yuyutsu]]
[[ml:യുയുത്സു]]
[[mr:युयुत्सु]]
[[ru:Юютсу]]
25.160

besutan

Menu navigasi