Galaksi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c (bot Menambah: my:ဂယ်လက်ဆီ)
[[Gambar: NGC_4414_(NASA-med).jpg|right|thumb|250px|'''Galaksi NGC 4414''']]
== Prakata ==
'''Galaksi''' ikuitu kumpulan utawautama gugusan saking yutaan [[lintang]], uga termasuk [[awu kosmis]] lan [[gas]]-gas lan [[unsur peteng]] sing nyatu amarga anane [[gaya gravitasi]] antara benda-benda angkasa kuwi.
 
== Bentuk lan Jenis ==
Naraguna anonim

Menu navigasi