Bovinae: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
502 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
+taxobox
(padha id)
 
c (+taxobox)
{{Taxobox
| name = Bovinae
| fossil_range = [[Miocene]] tekan Saiki
| image = Water buffalo bathing.jpg
| image_width = 240px
| image_caption = [[Kebo Banyu Dhomèstik Asia|kebo banyu]]
| regnum = [[Animalia]]
| phylum = [[Chordata]]
| classis = [[Mamalia]]
| ordo = [[Artiodactyla]]
| familia = [[Bovidae]]
| subfamilia = '''Bovinae'''
| subfamilia_authority = [[John Edward Gray|Gray]], 1821
| subdivision_ranks = Tribes
| subdivision =
[[Bovini]]<br />
[[Boselaphini]]<br />
[[Strepsicerotini]]
}}
'''Bovinae''' iku sawijining subfamili saka famili [[Bovidae]] sing nyakup manéka klompok kasebar ing 10 genus [[kéwan kuku driji]] mawa ukuran médhium nganti gedhé, klebu [[sapi dhomèstik]], [[bison]], [[kebo banyu]], [[yak]], lan [[antelope]].
Ing akèh papan, bovinae dipigunakaké minangka bahan panganan. [[Sapi]] dipangan ing manéka papan kejaba [[India]] amarga bovinae dinyatakakén minangka kéwan suci umat [[Hindhu]].
8.252

besutan

Menu navigasi