Kategori:1017: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: az:Kateqoriya:1017
c (bot Menambah: is:Flokkur:1017)
c (bot Menambah: az:Kateqoriya:1017)
[[an:Categoría:1017]]
[[ar:تصنيف:1017]]
[[az:Kateqoriya:1017]]
[[be:Катэгорыя:1017]]
[[be-x-old:Катэгорыя:1017]]
70.202

besutan

Menu navigasi