Menyang kontèn

Indira Gandhi: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: fy:Indira Gandhi
c (bot Menambah: fy:Indira Gandhi)
[[fo:Indira Gandhi]]
[[fr:Indira Gandhi]]
[[fy:Indira Gandhi]]
[[gl:Indira Gandhi]]
[[gu:ઈન્દિરા ગાંધી]]
63.110

besutan