Nukleotida: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ht:Nikleyotid
c (bot Menambah: is:Kirni)
c (bot Menambah: ht:Nikleyotid)
[[he:נוקלאוטיד]]
[[hr:Nukleotidi]]
[[ht:Nikleyotid]]
[[hu:Nukleotid]]
[[id:Nukleotida]]
40.143

besutan

Menu navigasi