Menyang kontèn

Indira Gandhi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
[[lv:Indira Gandija]]
[[mk:Индира Ганди]]
[[ml:ഇന്ദിരാഇന്ദിര ഗാന്ധി]]
[[mn:Индира Ганди]]
[[mr:इंदिरा गांधी]]
40.619

besutan