10 Juni: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
41 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ckb:١٠ی حوزەیران; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: yi:10טן יוני)
c (bot Menambah: ckb:١٠ی حوزەیران; kosmetik perubahan)
<b>''' 10 [[Juni]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 161 utawi 162 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
{{gambarberita|Kugelschreiber.jpg|[[Pulpen]]}}
* '''[[1786]]''' - Bendungan ingkang dipunbangun wonten ing [[Kali Dadu|lèpèn Dadu]] runtuh lan niwasaken 100.000 jiwa ing [[Sichuan]], [[Cina]].
* Dinten Nasional ing [[Portugal]]
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:10 June}}
:[[9 Juni]] – [[10 Juni]] – [[11 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[ab:10 рашәара]]
[[ca:10 de juny]]
[[ceb:Hunyo 10]]
[[ckb:١٠ی حوزەیران]]
[[co:10 di ghjugnu]]
[[cs:10. červen]]
39.881

besutan

Menu navigasi