Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: so:Kilimanjaaro
c (bot Mengubah: ga:Kilimanjaro)
c (bot Menambah: so:Kilimanjaaro)
[[sk:Kilimandžáro]]
[[sl:Kilimandžaro]]
[[so:Kilimanjaaro]]
[[sq:Kilimanxharo]]
[[sr:Килиманџаро]]
39.750

besutan

Menu navigasi