Gadolinium: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ms:Gadolinium
c (bot Menambah: ga:Gadailiniam)
c (bot Menambah: ms:Gadolinium)
[[ml:ഗാഡോലിനിയം]]
[[mr:गॅडोलिनियम]]
[[ms:Gadolinium]]
[[nl:Gadolinium]]
[[nn:Gadolinium]]
35.118

besutan

Menu navigasi