The Rescuers: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| name = The Rescuers
| image = rescuersposter.jpg
| caption = Poster layar lebarjembar
| director = [[Wolfgang Reitherman]]<br />[[John Lounsbery]]<br />[[Art Stevens]]
| producer = Wolfgang Reitherman
| followed_by = ''[[The Rescuers Down Under]]'' (1990)
}}
'''''The Rescuers''''' kuwi sawijining [[film animasi]] produksiprodhuksi [[Walt Disney Productions]] lan dirilis ke bioskop déning [[Buena Vista Pictures]] pada [[22 Juni]] [[1977]]. Film iki yaiku dadi film kaping 23 ing sérial [[Daftar film Disney|film animasi klasik Walt Disney]]. Film iki digawé adhedhasar buku mawa judhul sing padha lan ditulis déning [[Margery Sharp]]. Caritané disutradarani déning [[Wolfgang Reitherman]], [[John Lounsbery]], lan [[Art Stevens]].
 
Plot film iki munjer marang rong tikus sing jenengé Bernard lan Bianca, sing kudu nylamataké sawijining bocah yatim cilik mlarat sing jenengé Penny saka tangan para durjana sing ndarbèni omah gadhé sing jenengé Madame Medusa.
71

besutan

Menu navigasi