Etten-Leur: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
28 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: an:Etten-Leur; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: war:Etten-Leur)
c (bot Menambah: an:Etten-Leur; kosmetik perubahan)
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar:...|120px]]
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar:...|120px]]
|-
|align="center" width="140px"|<small>Gendéra {{PAGENAME}}</small>
|}
|-
|align=center colspan=2| <br />[[ImageGambar:Locatie{{PAGENAME}}.png|240px]]<br /><br /><center>{{PAGENAME}} ing Walanda</center><br />
|-
! colspan="2" | Katrangan cekak
 
 
'''Etten-Leur''' iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
 
== Latar wuri ==
Provinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
 
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
 
[[an:Etten-Leur]]
[[ca:Etten-Leur]]
[[de:Etten-Leur]]
40.539

besutan

Menu navigasi