Dhémokrasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: pap:Demokrasia)
c (bot Menambah: gu:લોકશાહી)
[[gd:Deamocrasaidh]]
[[gl:Democracia]]
[[gu:લોકશાહી]]
[[hak:Mìn-tsú Tsú-ngi]]
[[he:דמוקרטיה]]
40.143

besutan

Menu navigasi