Paus Bonifatius I: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
34 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: yo:Pope Boniface I)
[[it:Papa Bonifacio I]]
[[ja:ボニファティウス1世 (ローマ教皇)]]
[[ka:ბონიფაცე I]]
[[ko:교황 보니파시오 1세]]
[[la:Bonifacius I]]
70.202

besutan

Menu navigasi