78: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
ganti abad 0 -> abad 1 SM (abad 0 ora ana ing kalender Gregorian)
c (bot Mengubah: new:सन् ७८)
(ganti abad 0 -> abad 1 SM (abad 0 ora ana ing kalender Gregorian))
|dasawarsa = 70
|dasawarsa+1 = 80
|abad-1 = 01 SM
|abad = 1
|abad+1 = 2
78.624

besutan

Menu navigasi