Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
140 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
(+)
 
== Desa-Desa ==
Kecamatan Lendah kapérang dados 6 dhésa utawi kelurahan inggih punika<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonesia Maju]</ref>:
 
*[[Bumireja, Lendah, Kulonpraga|Bumireja]]
*[[Wahyuharja, Lendah, Kulonpraga|Wahyuharja]]
*[[Ngenthakreja, Lendah, Kulonpraga|Ngenthakreja]]
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
==Pranala jaba==
78.624

besutan

Menu navigasi