Segara Baltik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: ur:بحیرہ بالٹک)
[[lt:Baltijos jūra]]
[[lv:Baltijas jūra]]
[[mk:Балтичко Мореморе]]
[[ml:ബാൾട്ടിക് കടൽ]]
[[mn:Балтын тэнгис]]
40.530

besutan

Menu navigasi