Malaria: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: new:अउल
c (bot Mengubah: war:Malaryá)
c (bot Menambah: new:अउल)
[[mt:Malarja]]
[[ne:मलेरिया]]
[[new:अउल]]
[[nl:Malaria]]
[[nn:Malaria]]
17.406

besutan

Menu navigasi