Kalurahan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ur:لی
c (bot Menambah: zh-yue:里)
c (bot Menambah: ur:لی)
[[sv:Li (längdenhet)]]
[[th:ลี้ (หน่วยวัด)]]
[[ur:لی]]
[[zh:里]]
[[zh-yue:里]]
40.143

besutan

Menu navigasi