Menyang kontèn

8 Novèmber: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:8 wember
c (bot Mengubah: an:8 de noviembre)
c (bot Menambah: kab:8 wember)
[[jbo:pavypavma'i 8moi]]
[[ka:8 ნოემბერი]]
[[kab:8 wember]]
[[kk:Қарашаның 8]]
[[kn:ನವೆಂಬರ್ ೮]]
40.678

besutan