27 Fèbruari: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
37 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bug:27 Februari; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bug:27 Februari; kosmetik perubahan)
{{februari}}
<b>''' 27 [[Februari]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 58 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
* Tanggal 27 Februari 2010 dhawah [[dina|dinten]] [[Setu]] [[Legi]], 13 Mulud 1943 Dal, [[Kurup]] Asapon (1936 - 2052 M), [[Windu]] Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan Lakuning [[Rembulan]], Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Mantri Sinaroja, Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu (Sri tumurun ing lesung), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, [[Wuku]] Watu Gunung, Lintang Sur, Padangon Dadi, Padéwan Brama, Dinten Tumpak (Setu), Paringkelan Mawulu, [[Pasaran]] [[Legi]], Lambang Dinten [[Gajah]].<ref>[http://www.bausastra.com/other/e/index.php Kalènder Jawi ing Bausastra.com]</ref>
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1827]]''' - [[Mardi Gras]] pisanan dirayakaké ing [[New Orleans, Louisiana]].
* '''[[1933]]''' - [[Kobongan Reichstag]]: Gedhong parlemèn [[Jerman]] ing [[Berlin]], [[Reichstag (gedhong)|Reichstag]], diobong.
* '''[[1964]]''' - Pamaréntah [[Italia]] njaluk pitulung supaya [[Menara Pisa]] ora ambruk.
* '''[[1996]]''' - ''Gim'' [[Pokémon]] miwiti pisanané [[Nintendo]] [[Game Boy]].
 
== Wiyosan ==
* [[1928]] - [[Ariel Sharon]], [[Perdana Menteri Israel]]
* [[1932]] - [[Elizabeth Taylor]], aktris Amerika
 
 
== Séda ==
* [[1939]] - [[Nadezhda Krupskaya]] sémah [[Lenin]], tilar donya ing [[Uni Sovyet]].
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:27 February}}
:[[26 Februari]] – [[27 Februari]] – [[28 Februari]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:27 Februarie]]
[[br:27 C'hwevrer]]
[[bs:27. februar]]
[[bug:27 Februari]]
[[ca:27 de febrer]]
[[cbk-zam:27 de Febrero]]
38.993

besutan

Menu navigasi