Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
44 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: te:సువార్త)
[[sr:Јеванђеље]]
[[sw:Injili]]
[[ta:நற்செய்திகள்]]
[[te:సువార్త]]
[[th:พระวรสาร]]
40.143

besutan

Menu navigasi