27 Fèbruari: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
42 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: yi:27סטן פעברואר)
[[gl:27 de febreiro]]
[[gn:27 jasykõi]]
[[gu:ફેબ્રુઆરી ૨૭]]
[[gv:27 Toshiaght Arree]]
[[he:27 בפברואר]]
2.543

besutan

Menu navigasi