Jambu, Semarang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
108 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
typo
(ganti Infobox)
(typo)
{{Kecamatan
{{| kecamatan=Jambu
|peta=[[Gambar:Locator Kecamatan Jambu ing Kabupaten Semarang.png|120px]]
| tipe_dati2=Kabupatèn
|jeneng=Jambu
| dati2=KabupatenSemarang
| jeneng_camat=---
|jeneng dati2=Semarang
| jembar=- km²
| penduduk=
|pedunung=-
| jml_desa=---/---
|kelurahan=-
|jeneng camat=-
|kapadhetan=- jiwa/km²
|provinsi=Jawa Tengah
}}
 
78.625

besutan

Menu navigasi