1763: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:1763
c (bot Menambah: mhr:1763; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: qu:1763)
[[pl:1763]]
[[pt:1763]]
[[qu:1763]]
[[ro:1763]]
[[ru:1763 год]]
70.202

besutan

Menu navigasi