Cangkem: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: sco:Mooth)
c (bot Menambah: bn:মুখবিবর)
[[az:Ağız]]
[[bg:Устна кухина]]
[[bn:মুখবিবর]]
[[br:Genoù (korf)]]
[[bs:Usta]]
40.143

besutan

Menu navigasi