Naraguna:Sabudis: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
596 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
<li>Wilayah administratif :<br>
[[Kecamatan]] kaliyan [[désa]]/[[kelurahan]] wonten ing,
#[[KuthaKalimantan BanjarmasinKidul]]. Sampun rampung.
#[[KuthaKalimantan BanjarbaruTengah]]. SampunTasih rampungdipun garap.
#Ugi sanesipun.
#[[Kabupatèn Banjar]]. Dereng rampung amargi mboten pikantuk data desa wonten ing Kecamatan Tatah Makmur. Sak wetawis dipun tilar rumiyén.
#[[Kabupatèn Barito Kuala]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Balangan]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Hulu Sungai Kidul]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Hulu Sungai Lor]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Hulu Sungai Tengah]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Kotabaru]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Tanah Bumbu]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Tanah Laut]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Tabalong]]. Tasih dipun damel.
#[[Kabupatèn Tapin]]. Tasih dipun damel.
Ugi sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
<li>Bandar udhara wonten cithakan puniko :"''[[Cithakan:Bandhar udhara ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
6.102

besutan

Menu navigasi