Viggiano: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ru:Виджано; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: uk:Віджано)
c (bot Mengubah: ru:Виджано; kosmetik perubahan)
'''Viggiano''' kuwi sawijining kutha lan [[comune]] ing [[Provinsi Potenza]], ing region [[Basilicata]] negara [[Italia]]. Kutha iki wewatesan karo comuni [[Calvello]], [[Corleto Perticara]], [[Grumento Nova]], [[Laurenzana]], [[Marsicovetere]], lan[[Montemurro]].
 
== Demografi ==
'''Tuwuhing pedunung'''
 
<!--http://it.wikipedia.org/wiki/Sigle_automobilistiche_italiane -->
 
[[CategoryKategori:Kutha ing Basilicata]]
[[Kategori:Kutha ing Italia]]
[[Kategori:Italia]]
[[pl:Viggiano]]
[[pt:Viggiano]]
[[ru:ВигджаноВиджано]]
[[scn:Viggianu]]
[[uk:Віджано]]
40.183

besutan

Menu navigasi