Pulo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:Erékùsù; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: km:កោះ)
c (bot Menambah: yo:Erékùsù; kosmetik perubahan)
 
== Pirsanana uga ==
* [[Daftar pulo miturut wiyar wilayah]]
* [[Kanyatan géografi donya]]
 
{{geo-stub}}
[[wuu:岛屿]]
[[yi:אינזל]]
[[yo:Erékùsù]]
[[zh:島嶼]]
[[zh-min-nan:Tó-sū]]
39.890

besutan

Menu navigasi