Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: he:שם מדעי
c (bot Menambah: he:שם מדעי)
[[fi:Kaksisanainen nimikkeistö]]
[[fr:Nom binominal]]
[[he:שם מדעי]]
[[hi:द्विपद नामकरण]]
[[hr:Dvojno nazivlje]]
39.886

besutan

Menu navigasi