Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
159 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: su:Kaligesing, Purworejo)
(typo)
|}
 
'''Kecamatan Kaligesing''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Purwareja, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
== Prakata ==
'''Kecamatan Kaligesing''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Purwareja.
 
== Desa-Desa ==
{{col-css3-end}}
 
==Pranala njaba==
* [http://www.purworejakab.go.id/ Situs web resmi Kabupatèn Purwareja]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kaligesing, Purwareja}}
{{Kabupaten Purwareja}}
{{Jawa Tengah}}
 
---------
''Bali menyang: [[Kabupaten Purwareja]]''
78.625

besutan

Menu navigasi