Solanaceae: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
42 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hsb:Wrónidłowe rostliny; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: lmo:Solanaceae)
c (bot Menambah: hsb:Wrónidłowe rostliny; kosmetik perubahan)
 
== Ciri-ciri ==
* Umumé arupa taneman grumbul, perdu utawa wit-witan
* gondhong tunggal/majemuk
* Lingir godhongé nglekuk
* kembangé kaya trompèt
* woh arupa woh kothak<ref>woh garing sejati tunggal sing wijiné akèh</ref> utawa woh buni<ref>woh sing ana 2 lapis, yaiku:
* Lapisan njaba sing tipis
* Lapisan njero sing kandel mblenyèk lan mbanyu</ref>
 
== Tuladha ==
* [[Kenthang]] (''Solanum tuberosum'')
* [[Tomat]] (''Solanum lycopersicum'')
* [[Terong]] (''Solanum melongena'')
* [[Lombok abang]] (''Capsicum annuum'')
* [[Lombok rawit]] (''C. frutescens'', ''C. baccatum'')
 
 
[[fr:Solanaceae]]
[[he:סולניים]]
[[hsb:Wrónidłowe rostliny]]
[[hu:Burgonyafélék]]
[[id:Solanaceae]]
38.965

besutan

Menu navigasi