1008: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
c
typo
c (cicilan)
 
c (typo)
 
{{taun
|taun-5= 1003
|taun+4= 1012
|taun+5= 1013
| dasawarsa+-1 = 990
| dasawarsa = 1000
| dasawarsa+1 = 1010

Menu navigasi