Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lt:Evangelija
c (bot Menambah: bs:Evanđelje)
c (bot Menambah: lt:Evangelija)
[[lmo:Vangél]]
[[ln:Nsango Malámu]]
[[lt:Evangelija]]
[[mk:Евангелие]]
[[nds:Evangelium]]
40.143

besutan

Menu navigasi