Pisuhan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
115 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
Menawi priyantun Jawa Timur, utaminipun saking wetanipun kali Brantas ing Kertosono, pisuhanipun luwih kasar ketimbang pisuhanipun priyantun saking budhaya Mataraman. Contonipun, samenika:
 
Cuthik kemul!!!
Taek
 
Taek, taek mbletheng
 
Jancuk
 
Nggatheli, gathel
 
Bedhes, celeng
 
Jancik, Jancuk
 
Kemik
 
Wedhus
 
duapurmu
 
Pejuh, pejuh njaran, pejuh ngasu
 
wedhus prucul
 
 
 
 
Naraguna anonim

Menu navigasi