Yamoussoukro: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
172 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(typo)
c
[[Gambar:Yakro Basilique.jpg|thumb|300px|right|''La Basilique Notre-Dame de la Paix'']]
'''Yammoussoukro''' kuwi minangka [[ibu kutha]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ka-papat ing [[Panté Gadhing]]. Pedunungé ana 200.000 jiwa ([[2004]]).
 
[[Gambar:Yakro Basilique.jpg|thumb|300px|right|La Basilique Notre-Dame de la Paix]]
'''Yammoussoukro''' kuwi minangka [[ibu kutha]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ka-papat ing [[Panté Gadhing]]. Pedunungé ana 200.000 jiwa ([[2004]]). Ing kutha iki ana gréja ''La Basilique Notre-Dame de la Paix'', yaiku salah siji gréja sing gedhé dhéwé sadonya lan modhèlé dirancang niru gréja ing Vatikan.
 
 
{{Afrika-stub}}

Menu navigasi