Menyang kontèn

23 Mèi: Béda antara owahan

426 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
 
==Kadadosan Wigati==
{{gambarberita|Coat of arms of the Netherlands.svg|[[Belanda]]}}
 
* '''[[1568]]''' - [[Walanda|Walandi]] mardika saking [[Spanyol]].
* '''[[1906]]''' - [[Wright Bersaudara]] pikantuk [[paten|hak paten]] [[AS]] kanggé "[[montor mabur|Mesin Terbang]]" damelanipun.
* '''[[1934]]''' - Duo [[perampok]] [[bank]] [[AS|Amerika]], [[Bonnie lan Clyde]], dipunsergap pulisi lan dipuntémbak nagntos pejah ing Black Lane, [[Louisiana]].
 
==Wiyosan==
78.625

besutan