Rybnik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
{{provinsi Silesia}}
c (Robot: Automated text replacement %s)
c ({{provinsi Silesia}})
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_COA.svg|120px]]<br><small>[[Lambang {{PAGENAME}}]]</small>
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_map.svg|120px]]<br><small>Lokasi {{PAGENAME}}</small>
|-
 
[[Rybnik]] iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 141.755 jiwa.
 
{{provinsi Silesia}}
 
{{Poland-geo-stub}}

Menu navigasi