Skopje: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mzn:اسکوپیه
(saka id)
 
c (bot Menambah: mzn:اسکوپیه)
[[mk:Скопје]]
[[ms:Skopje]]
[[mzn:اسکوپیه]]
[[nl:Skopje]]
[[nn:Skopje]]
40.143

besutan

Menu navigasi