1942: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1942)
c (bot Menambah: mhr)
[[lv:1942]]
[[map-bms:1942]]
[[mhr:1942]]
[[mi:1942]]
[[mk:1942]]
2.462

besutan

Menu navigasi