Provinsi Pisa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: sl:Pisa (pokrajina)
c (bot Menambah: war:Pisa (lalawigan))
c (bot Menambah: sl:Pisa (pokrajina))
[[ru:Пиза (провинция)]]
[[simple:Province of Pisa]]
[[sl:Pisa (pokrajina)]]
[[sv:Pisa (provins)]]
[[tl:Pisa]]
40.143

besutan

Menu navigasi