Pérak: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lij:Argento
c (bot Menambah: bat-smg:Cėdabros)
c (bot Menambah: lij:Argento)
[[lb:Sëlwer]]
[[li:Zèlver]]
[[lij:Argento]]
[[lt:Sidabras]]
[[lv:Sudrabs]]
40.143

besutan

Menu navigasi