Wadowice: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: it:Wadowice
c (bot Menambah: id:Wadowice Membuang: it:Wadowice)
c (bot Menambah: it:Wadowice)
[[id:Wadowice]]
[[io:Wadowice]]
[[it:Wadowice]]
[[ja:ヴァドヴィツェ]]
[[ko:바도비체]]
40.143

besutan

Menu navigasi