Menyang kontèn

Kelir: Béda antara owahan

207 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
Sithik
(Kelir dipun-alihaken menyang Werna: dhisambiguasi)
 
(Sithik)
:''Artikel ini bab layar pawayangan. Kanggo panrapan liya delengen [[werna]].''
#REDIRECT [[Werna]]
 
[[Image:Indonesian puppets and puppeteer.jpg|thumb|Dhalang sangareping kelir.]]
 
'''Kelir''' iku layar pawayangan.
 
{{Stub}}
 
[[Kategori:Wayang]]