Pérak: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
7 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tipo
c (bot Menambah: os:Æвзист)
(tipo)
{{Elementbox_isotopes_end}}
{{Elementbox_footer | color1=#ffc0c0 | color2=black }}
{{unsur|Perak|Ag|47}} asalé lambangé saka [[basa Latin]] ''Argentum''. Perak iku sawijining [[logam transisi]] empuk, putih, meling-melinggilap. Perak nduwèni konduktivitas listrik lan panas paling dhuwur ing antarané kabèh logam, [[mineral]] lan ing wangun bebasbébas. Logam iki bisa dipigunakaké kanggo [[koin]], [[perhiasan]], [[paralatan meja]], lan [[fotografi]].
 
== Réferènsi ==
78.624

besutan

Menu navigasi