Paus Gregorius IV: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
29 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
succession box
c (bot Menambah: mk:Папа Григур IV)
c (succession box)
[[Paus Gregorius IV]] punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[827]]-[[844]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
{{Paus|
Pendahulu=[[Paus Valentinus]]|
Penerus=[[Paus Sergius II]]}}
 
{{Paus-stub}}
2.477

besutan

Menu navigasi