Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
465 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+
c (Tepus, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Tepus, Gunungkidul: pasang aksara)
(+)
|}
 
'''Kecamatan Tepus''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]]. Kecamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kecamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kecamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonesia]], lan ing sisih kulon karo Kecamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]].
== Prakata ==
'''Kecamatan Tepus''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]]. Kecamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kecamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kecamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonesia]], lan ing sisih kulon karo Kecamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]]
 
Kondhisi lemah ing kecamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing pedunung ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
== Desa-Desa ==
* [[Giripanggung, Tepus, Gunungkidul|Giripanggung]]
* [[Sumberwungu, Tepus, Gunungkidul|Sumberwungu]]
* [[Tepus, Tepus, Gunungkidul|Tepus]]
 
==Pariwisata==
Pariwisata dadi prodhuk unggulan kecamatan Tepus, amarga anané pesisir kanthi sesawangan sing éndah. Lokasi wisata sing ana antara liya:
* Pantai Sundak ing Sidoharjo lan Tepus
* Pantai Ngandong ing Purwodadi
* Pantai Siung ing Purwodadi
* Pantai Timang lan Sirat di Purwodadi
* Panntai Seruni lan Pot Tunggal ing Tepus
 
 
==Pranala jaba==
78.625

besutan

Menu navigasi